make up your senses clinic image
Η Make up your senses clinic, υποστηρίζει τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και τυχαίνει να έχουν χαμηλό εισόδημα.
Έχουμε δημιουργήσει ένα παράλληλο σύστημα υποστήριξης το οποίο λειτουργεί φιλανθρωπικά. Όταν εκπληρώνετε μια υπηρεσία κάνοντας μια θεραπεία, αυτόματα αποταμιέυεται ένα μέρος από την πληρωμή της υπηρεσίας που κάνατε και έτσι μπορούμε να δώσουμς μια δωρεάν θεραπεία σε έναν πάσχοντα από καρκίνο αυτόματα με το πρόγραμμα υποστήριξής μας PAY ONE GIVE ONE.
Ακολουθήστε μας στο Facebook και το Instagram για να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε εποχιακές προσφορές και πολλά άλλα.

Το ιατρικό τατουάζ micropigmentation μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ημιμόνιμο μακιγιάζ για να καθορίσει τα περιθώρια βλεφάρων και τα χείλη ή μετά από την αναδημιουργία θηλών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδημιουργήσει 3D θηλές.
Επίσης, τα δισδιάστατα ρεαλιστικά φρύδια μπορούν να είναι πλέον μόνιμα και οι τρίχες μπορούν να προσομοιωθούν σε περιοχές γενειάδας, μουστάκι ή τριχόπτωσης του τριχωτού της κεφαλής. Ο βαθμός μονιμότητας του τατουάζ θα ποικίλει ανάλογα με το βάθος που τοποθετείται η χρωστική ουσία. Σε αντίθεση με τα διακοσμητικά τατουάζ, η χρωστική ουσία τοποθετείται συχνά πιο επιφανειακά στο δέρμα, έτσι ώστε το τατουάζ να είναι ημιμόνιμο και όχι μόνιμο.

Μείνετε νέες με την νέα τεχνολογία μη επεμβατικού face lifting Fibroblast. Η κύρια ουσία της κοσμετολογίας του Plasma Prosedure είναι η εφαρμογή ενός κατευθυνόμενου μικροεπηρεαστή στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος μέχρι τη βασική μεμβράνη με τη βοήθεια τόξου πλάσματος.Επιδρά στα κατώτερα στρώματα του δέρματος και ενεργοποιεί την ανάπλαση της ελαστίνης. Δοκιμάστε μια εφαρμογή και νιώστε άμεσα την διαφορά!Suscribe & support!
Be You!

Semi Permanent Make Up

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι απαραίτητο για όλες τις ηλικίες. Μπορούμε να διορθώσουμε τα φρύδια, ή έχουμε ένα τέλειο eyeliner και φυσικά ένα τέλειο χρώμα για τα χείλη μας .

Μάθε Περισσότερα

Areola Micro-Pigmentation

Ιατρικές θεραπείες μικροχρωμάτωσης και παραϊατρικού μακιγιάζ δημιουργούνται για άτομα με συγγενείς ή προοδευτικές απώλειες όπως η μαστεκτομή. Η αναδημιουργία θηλών, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδημιουργήσει 3D areolas και τις ανακατασκευάσει το χρώμα στις θηλές.

Μάθε Περισσότερα

Scars & Burns Micro-Pigmentation

Η κάλυψη των ατελειών του δέρματος είναι μια μακράς διαρκείας διαδικασία που απαιτεί αρκετές σειρές θεραπειών. Ο ασθενής που υποβάλλεται σε ιατρική χρώση μικροϋπολογιστών μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος.

Μάθε Περισσότερα

Tattoo Removal

Για αυτή τη θεραπεία χρησιμοποιούμε τη μέθοδο πλάσμα ή τη μηχανή τατουάζ και απορροφούμε το μελάνι τατουάζ, σπάζοντας το επιτρέποντας στη φυσική σας ανοσολογική άμυνα να απορροφήσει και να διανείμει το μελάνι.

Μάθε Περισσότερα

Vitiligo Camouflage

Το ιατρικό τατουάζ micropigmentation μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο και ως καλλυντικό μακιγιάζ καμουφλάζ για να προσπαθήσει να μειώσει την αντίθεση στο χρώμα μεταξύ της λεύκης και του περιβάλλοντος δέρματος.

Μάθε Περισσότερα

Hair Loss & Baldness

Η φαλάκρα ή η τριχόπτωση (μόνιμη ή μερική) μπορεί να κρυφτεί με απομίμηση. Λόγω του αυξανόμενου προβλήματος της αλωπεκίας τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες, αυτές οι θεραπείες είναι σήμερα συχνά στην αισθητική ιατρική!

Μάθε Περισσότερα

Plasma Tip

Το πλάσμα συρρικνώνει τις υπερβολικές σακούλες δέρματος και τις ρυτίδες στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα . Απλή βελτίωση ή εκπληκτική μεταμόρφωση. Μειώνει τις ραγάδες Αφαιρεί τις δερματικές βλάβες Σύσφιξη βλεφάρων Μη επεμβατικό Αφήνει το δέρμα πιο λείο Μακράς διαρκείας Κουρασμένα, με κουκούλα και πρησμένα μάτια Δεν υπάρχει γενικό αναισθητικό ή ράμματα

Μάθε Περισσότερα

Plasma Thermal Tip

Το Thermal tip χρησιμοποιείται για τη σύσφιξη του οβάλ προσώπου, την ανύψωση, το ξεφλούδισμα και ονομάζεται και ''Plasma Shower'' .

Μάθε Περισσότερα

Plasma Fractional Tip

Plasma Fractional Tip χρησιμοποιείται για τη διαδικασία της μεσοθεραπείας πλάσματος, ελεύθερη έγχυση του υαλουρονικού οξέος, αφαίρεση της χρώσης μη ενέσιμη διαδικασία.

Μάθε Περισσότερα
  • Α)15 Greenwich View Place, London E1 9NN
  • Β ) 35 Antoniou Daniolou, Harilaou, Thessaloniki, GR