Αναβάθμισε τις γνώσεις σου και εξέλιξε την καριέρα σου άμεσα και αποτελεσματικά! Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!!!

Η σχολή μας έχει δημιουργήσει μια πρωτοπόρα μορφή εκπαίδευσης μέσα από τη νέα γενιά ψηφιακής διδασκαλίας, με την οποία βοηθάει γυναίκες επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής, της ομορφιάς και της μόδας να εξελίξουν την καριέρα τους ως εκπαιδεύτριες ομορφιάς και μόδας.


Το Beauty & Fashion Educator Course είναι ένα αποκλειστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών που δε θα βρείτε σε άλλη σχολή. Ο τίτλος σπουδών που θα λάβετε, σας πιστοποιεί με διεθνή αναγνώριση από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM!!!

Ο στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος Beauty & Fashion Educator Course είναι να δημιουργήσετε ένα δικό σας εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να το προωθήσετε δια ζώσης ή διαδικτυακά.
Σας μαθαίνουμε πως θα ξεκινήσετε άμεσα την δραστηριότητα σας ως εκπαιδεύτρια στην ειδικότητα σας και πως θα αυξήσετε το εισόδημα σας άμεσα!


Beauty & Fashion Educator Course image

Σε επαγγελματίες αισθητικούς ή makeup artist ή nail artist ή lash artist ή PMU artist ή fashion designer και όποια άλλη ειδικότητα είναι στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς. Μπορείς να πάρεις και εσύ μέρος σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών ομορφιάς και να αποκτήσεις όλα τα εφόδια ως International Beauty & Fashion Educator!

Make Up Artists

Nail Artists

Hair Stylists

Fashion Stylists

PMU Artists

Aestheticians

Οι 16 λόγοι που οι μαθητές μας επιλέγουν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα!

 1. Διδασκαλία ως digital Beauty Educator σε online courses
 2. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στον εκπαιδευτικό τομέα όπως ΙΕΚ, ΚΕΔΙΜ & Ιδιωτικές Σχολές.
 3. Αύξηση εισοδήματος με νέες συνεργασίες όπως εκπαίδευση προσωπικού σε εταιρείες προώθησης προϊόντων
 4. Δεξιότητες οργάνωσης, σχεδίασης εκπαιδευτικού πλάνου, χρήση digital εργαλείων
 5. Αυτοπεποίθηση ομιλίας σε κοινό
 6. Δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προώθησης τους
 7. Ίδρυση εκπαιδευτικού ιδρύματος
 8. Δημιουργείς το δικό σου ολοκληρωμένο e- Course, μάθε πως θα το προωθήσεις και πως θα έχεις το πρώτο σου εισόδημα
 9. Τα μαθήματα γίνονται σε ζωντανή σύνδεση μέσα από ένα περιβάλλον φιλικό, με ασφάλεια, συνεργασίας και έντονο το αίσθημα της ομαδικότητας
 10. Εξέλιξη σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο
 11. Προοπτικές και μέθοδοι συνεργασίας
 12. Εξειδίκευση αντικειμένου
 13. Εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων
 14. Ψηφιακή τάξη και πρόσβαση σε ψηφιακή ύλη με δυνατότητα αποθήκευσης όλων των Workbooks
 15. Αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM
 16. Διεθνή καριέρα

Τίτλος Σπουδών

Σου δίνουμε τίτλο σπουδών με διεθνή αναγνώριση

Διαδικτυακή Εκπαίδευση

Είμαστε πρωτοπόροι στο digital teaching.Τα μαθήματα είναι live & online. Τα μαθήματα καταγράφονται και μπορείτε να τα δείτε όποτε θέλετε και για όσο καιρό θέλετε.

Εμπειρία εκτός Ελλάδας

Σου μεταφέρουμε τις γνώσεις μας διότι η εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης μετράει 20 χρόνια εντός και εκτός Ελλάδας.Τα μαθήματα είναι ιδανικά για Έλληνες που ζουν σε όλη την Ευρώπη

Όλα τα Επίπεδα

Έχουμε τη τεχνογνωσία σε όλα τα επίπεδα

Είναι Μοναδικό

Έχουμε δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών όλων των ειδικοτήτων στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας στην Ελληνική γλώσσα!

Ευέλικτη πληρωμή

Πληρωμή με άτοκες δόσεις χωρίς την διαμεσολάβηση τράπεζας.

Επωφελήσου από τα 5 μοναδικά bonusess αξίας 2.500€!

1. Δωρεάν σεμινάριο καθοδήγησης marketing 2. Δωρεάν σεμινάριο καθοδήγησης νομικών διαδικασιών 3. Δωρεάν πρακτική εξάσκηση των μαθημάτων σας σε δικό μας τμήμα live 4. Δωρεάν προώθηση και φιλοξενία του πρώτου σας WEBINAR με την υποστήριξη της σχολής μας 5. Δωρεάν υποστήριξη για 24 μήνες

One Payment Bookings

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών ομορφιάς της Live Beauty Education - by make up your senses, έχει διάρκεια 24 εβδομάδες. Τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα με διάρκεια 60 λεπτά τα οποία φιλοξενούνται στην πλατφόρμα zoom και καταγράφονται για να έχετε την δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε. Αποκτάτε διεθνή τίτλο σπουδών από τον Βρετανικό Οργανισμό IPMH και μπορείτε να εργαστείτε δια ζώσης ή διαδικτυακά ως εκπαιδεύτρια/ής ομορφιάς. Δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες μηνιαίες δόσεις χωρίς τη διαμεσολάβηση τράπεζας! Έναρξη νέου τμήματος 19 Μαϊου 2022, ώρα 20:00 - 21:00 .

Περιεχόμενα Μαθήματος

Το Μάθημα περιλαμβάνει

1 Ενότητες

0 Μαθήματα

1300 

Χωρίς τη διαμεσολάβηση τράπεζας

Με Την Προσφορά 5 Ατοκων Δόσεων

 
0
Μετά την πληρωμή σας, σας προτείνουμε για να μας στείλετε φωτογραφία την απόδειξη πληρωμής για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας. Επίσης, θα λάβετε ενημερωτικό Email για την κράτηση της θέσης σας .
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι στην σελίδα μας, εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email εδώ : info@makeupyoursenses.com ή να μας καλέσετε στο 6977280679.

Φυσικά και θα λάβετε! Είμαστε επίσημο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.


Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ δεν χάνετε τίποτα!!! Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και workshops καταγράφονται και σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε σε επανάληψη ότι έχετε χάσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.
Plus Bonus θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό!

Ναι , φυσικά και είναι! Χρησιμοποιούμε την παγκοσμίως γνωστή και ασφαλή πλατφόρμα Stripe για πληρωμή με κάρτα ή την ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας μέσω PayPal ή τραπεζική μεταφορά που την κάνετε μόνοι σας είτε ηλεκτρονικά είτε στην τράπεζα.
Ναι, μπορείτε !!! Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε κατά την εγγραφή σας το ποσό των 115€ για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα  και το υπόλοιπο ποσό χωρίζεται σε  άτοκες δόσεις τις οποίες πληρώνετε την από την 1η ημέρα του κάθε μήνα έως και την 18η ημέρα του μήνα!

* Στην περίπτωση παράληψης των δόσεων ή της μη έγκυρης πληρωμής των δόσεων, σας αφαιρείτε αυτόματα η πρόσβαση στα μαθήματα.
Επίσης, το πτυχίο με τον τίτλο σπουδών δίνεται μετά την επιτυχία σας στις τελικές εξετάσεις όπου δικαίωμα έχουν μόνο όσοι έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους οφειλές!


Θα χαρούμε να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις και τηλεφωνικά!
Σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 14 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

*Το ποσό της εγγραφής δεν επιστρέφεται!

 • Α)178 Seven Sisters Road, London N7 7PX, UK
 • Β ) 35 Antoniou Daniolou, Harilaou, Thessaloniki, GR