Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα!!!

Η διαδικτυακή σχολή ομορφιάς Live Beauty Education - by make up your senses, βοηθάει γυναίκες επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής, της ομορφιάς και της μόδας να εξελίξουν την καριέρα τους ως International Beauty & Fashion Educators. Πως? Με ένα αποκλειστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών που δε θα βρείτε σε άλλη σχολή!!!

Σε επαγγελματίες αισθητικούς ή makeup artist ή nail artist ή lash artist ή PMU artist ή fashion designer και όποια άλλη ειδικότητα είναι στον χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς. Μπορείς να πάρεις και εσύ μέρος σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών ομορφιάς και να αποκτήσεις όλα τα εφόδια ως International Beauty & Fashion Educator!

Make Up Artists

Nail Artists

Hair Stylists

Fashion Stylists

PMU Artists

Aestheticians

Οι 16 λόγοι που οι μαθητές μας επιλέγουν τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα!

Τα οφέλη
 1. Διδασκαλία ως digital Beauty Educator σε online courses
 2. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στον εκπαιδευτικό τομέα όπως ΙΕΚ, ΚΕΔΙΜ & Ιδιωτικές Σχολές.
 3. Αύξηση εισοδήματος με νέες συνεργασίες όπως εκπαίδευση προσωπικού σε εταιρείες προώθησης προϊόντων
 4. Δεξιότητες οργάνωσης, σχεδίασης εκπαιδευτικού πλάνου, χρήση digital εργαλείων
 5. Αυτοπεποίθηση ομιλίας σε κοινό
 6. Δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προώθησης τους
 7. Ίδρυση εκπαιδευτικού ιδρύματος
 8. Δημιουργείς το δικό σου ολοκληρωμένο e- Course, μάθε πως θα το προωθήσεις και πως θα έχεις το πρώτο σου εισόδημα
 9. Τα μαθήματα γίνονται σε ζωντανή σύνδεση μέσα από ένα περιβάλλον φιλικό, με ασφάλεια, συνεργασίας και έντονο το αίσθημα της ομαδικότητας
 10. Εξέλιξη σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο
 11. Προοπτικές και μέθοδοι συνεργασίας
 12. Εξειδίκευση αντικειμένου
 13. Εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων
 14. Ψηφιακή τάξη και πρόσβαση σε ψηφιακή ύλη με δυνατότητα αποθήκευσης όλων των Workbooks
 15. Αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM
 16. Διεθνή καριέρα

Σου δίνουμε επίσης 5 μοναδικά bonusess αξίας 1.000€!

1. Δωρεάν σεμινάριο καθοδήγησης marketing 2. Δωρεάν σεμινάριο καθοδήγησης νομικών διαδικασιών 3. Δωρεάν πρακτική εξάσκηση των μαθημάτων σας σε δικό μας τμήμα live 4. Δωρεάν προώθηση και φιλοξενία του πρώτου σας WEBINAR με την υποστήριξη της σχολής μας 5. Δωρεάν υποστήριξη για 24 μήνες

One Payment Bookings

OFFER -50% OFF Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών ομορφιάς της Live Beauty Education - by make up your senses, έχει διάρκεια 20 εβδομάδες. Τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα με διάρκεια 90 λεπτά τα οποία φιλοξενούνται στην πλατφόρμα zoom και καταγράφονται για να έχετε την δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε. Αποκτάτε διεθνή τίτλο σπουδών από τον Βρετανικό Οργανισμό IPMH και μπορείτε να εργαστείτε δια ζώσης ή διαδικτυακά ως εκπαιδεύτρια/ής ομορφιάς. Δυνατότητα πληρωμής σε άτοκες μηνιαίες δόσεις χωρίς τη διαμεσολάβηση τράπεζας! Έναρξη νέου τμήματος 08 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 19:00 - 20:30 .

Περιεχόμενα Μαθήματος

Το Μάθημα περιλαμβάνει

1 Ενότητες

0 Μαθήματα

650 1300(-50%)
Λίγα λόγια για την εκπαιδεύτρια!
 
Ονομάζομαι Έφη Ζεϊμπέκη και είμαι εκπαιδεύτρια PMU & Μake Up Artist τα τελευταία 23 χρόνια. Έχω διδάξει σε χιλιάδες μαθητές την τέχνη του επαγγελματικού και του μόνιμου μακιγιάζ τόσο σε ιδρύματα της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Η μακροχρόνια εμπειρία μου μαζί με το πάθος μου για το επάγγελμα μου, με βοήθησαν να εξελίξω τις ικανότητές μου ώστε να παρέχω τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκμάθησης στους μαθητές μου.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισα να δημιουργήσω την πρώτη διαδικτυακή σχολή ομορφιάς την Live Beauty Education-by make up your senses, για Έλληνες όλου του κόσμου παρέχοντας 3 προγράμματα εκμάθησης professional make up, στα οποία διδάσκω όλες τις τελευταίες τεχνικές ώστε να χτίσεις ή να εξελίξεις τις γνώσεις σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Plus ακόμα ένα πιο δυνατό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαιδευτών στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, το Beauty & Fashion Educator Course το οποίο είναι το μοναδικό ελληνόφωνο πρόγραμμα στο είδος του.

Κατάφερα η διαδικτυακή σχολή μου να γίνει εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε διεθνή επίπεδο από τον Βρετανικό οργανισμό IPHM και έτσι όλα τα πτυχία φέρουν διεθνή αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών.

Έλα στη νέα γενιά ψηφιακής διδασκαλίας… Σε περιμένω στα μαθήματα!

Έφη Ζεϊμπέκη
Founder and Educator of
Live Beauty Education - by make up your senses
Χωρίς τη διαμεσολάβηση τράπεζας

Με Την Προσφορά -50%

 
0

Μετά την πληρωμή μου τι πρέπει να περιμένω?

Μετά την πληρωμή σας, σας προτείνουμε για να μας στείλετε φωτογραφία την απόδειξη πληρωμής για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας. Επίσης, θα λάβετε ενημερωτικό Email για την κράτηση της θέσης σας .
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι στην σελίδα μας, εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email εδώ : info@makeupyoursenses.com ή να μας καλέσετε στο 6977280679.

Θα λάβω αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών?


Φυσικά και θα λάβετε! Είμαστε επίσημο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.


Εάν δε μπορώ μα παρακολουθήσω την ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων θα χάσω αυτό που πλήρωσα?

Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ δεν χάνετε τίποτα!!! Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και workshops καταγράφονται και σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε σε επανάληψη ότι έχετε χάσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.
Plus Bonus θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό!

Είναι ασφαλής η πληρωμή μέσω της ιστοσελίδα σας?

Ναι , φυσικά και είναι! Χρησιμοποιούμε την παγκοσμίως γνωστή και ασφαλή πλατφόρμα Stripe για πληρωμή με κάρτα ή την ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας μέσω PayPal ή τραπεζική μεταφορά που την κάνετε μόνοι σας είτε ηλεκτρονικά είτε στην τράπεζα.

Μπορώ να πληρώσω με άτοκες δόσεις?

Ναι, μπορείτε !!! Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε κατά την εγγραφή σας το ποσό των 115€ για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα  και το υπόλοιπο ποσό χωρίζεται σε  άτοκες δόσεις τις οποίες πληρώνετε την από την 1η ημέρα του κάθε μήνα έως και την 18η ημέρα του μήνα!

* Στην περίπτωση παράληψης των δόσεων ή της μη έγκυρης πληρωμής των δόσεων, σας αφαιρείτε αυτόματα η πρόσβαση στα μαθήματα.
Επίσης, το πτυχίο με τον τίτλο σπουδών δίνεται μετά την επιτυχία σας στις τελικές εξετάσεις όπου δικαίωμα έχουν μόνο όσοι έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους οφειλές!


Θα χαρούμε να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις και τηλεφωνικά!

Εάν δε μου αρέσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορώ να έχω τα χρήματα μου πίσω?

Σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 14 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

*Το ποσό της εγγραφής δεν επιστρέφεται!

 • Α) 219 Kensington High Street, London,UK
 • Β ) 35 Antoniou Daniolou, Harilaou, Thessaloniki, GR