Είναι ασφαλής η πληρωμή μέσω της ιστοσελίδα σας?

Ναι , φυσικά και είναι! Χρησιμοποιούμε την παγκοσμίως γνωστή και ασφαλή πλατφόρμα Stripe για την ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας. Επίσης, σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά από την πλατφόρμα της συνεργαζόμενης τράπεζα σας!

Μετα την πληρωμή μου τι πρέπει να περιμένω?

Μετα την πληρωμή σας, σας προτείνουμε για να μας στείλετε φωτογραφία την απόδειξη πληρωμής για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας. Επίσης , θα λάβετε ενημερωτικό Email  για την κράτηση της θέσης σας .
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι στην σελίδα μας, εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email εδώ : info@makeupyoursenses.com

Θα λάβω επιβεβαίωση παρακολούθησης για τα σεμινάρια σας?

Φυσικά και θα λάβετε!  Είμαστε επίσημο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.

*υπάρχουν πολύ μικρές εξαιρέσεις όπου δεν παρέχουμε βεβαίωση παρακολούθησης, κάτι το οποίο θα σας ανακοινώσουμε και επίσημα.

Εάν δε μπορώ μα παρακολουθήσω την ζωντανή αναμετάδοση των σεμιναρίων / εργαστηρίων θα χάσω αυτό που πλήρωσα?

Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ δεν χάνετε τίποτα!!! Όλα μας τα εκαπιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και workshops καταγράφονται και σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε σε επανάληψη ότι έχετε χάσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.
Plus Bonus θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό!