Μετά την πληρωμή σας, σας προτείνουμε για να μας στείλετε φωτογραφία την απόδειξη πληρωμής για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας. Επίσης, θα λάβετε ενημερωτικό Email για την κράτηση της θέσης σας .
Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι στην σελίδα μας, εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε email εδώ : info@makeupyoursenses.com ή να μας καλέσετε στο 6977280679.

Φυσικά και θα λάβετε! Είμαστε επίσημο αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Βρετανικό Οργανισμό IPHM.


Η απάντηση μας είναι ΟΧΙ δεν χάνετε τίποτα!!! Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και workshops καταγράφονται και σας δίνουμε τον σύνδεσμο για να δείτε σε επανάληψη ότι έχετε χάσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.
Plus Bonus θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε αυτό!

Ναι , φυσικά και είναι! Χρησιμοποιούμε την παγκοσμίως γνωστή και ασφαλή πλατφόρμα Stripe για πληρωμή με κάρτα ή την ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας μέσω PayPal ή τραπεζική μεταφορά που την κάνετε μόνοι σας είτε ηλεκτρονικά είτε στην τράπεζα.
Ναι, μπορείτε !!! Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε κατά την εγγραφή σας το ποσό των 115€ για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα  και το υπόλοιπο ποσό χωρίζεται σε  άτοκες δόσεις τις οποίες πληρώνετε την από την 1η ημέρα του κάθε μήνα έως και την 18η ημέρα του μήνα!

* Στην περίπτωση παράληψης των δόσεων ή της μη έγκυρης πληρωμής των δόσεων, σας αφαιρείτε αυτόματα η πρόσβαση στα μαθήματα.
Επίσης, το πτυχίο με τον τίτλο σπουδών δίνεται μετά την επιτυχία σας στις τελικές εξετάσεις όπου δικαίωμα έχουν μόνο όσοι έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους οφειλές!


Θα χαρούμε να απαντήσουμε όλες τις ερωτήσεις και τηλεφωνικά!
Σας δίνουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 14 ημέρες από την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

*Το ποσό της εγγραφής δεν επιστρέφεται!